Offerte maken vanuit mijn winkelwagen Een offerte aanvragen

Filteren op

Prijs

Prijs

  • 3.699,00 € - 4.999,00 €

Heb je hulp nodig?

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Carports met plat dak

Meer open dan garages bieden carports een geschikte bescherming voor een of meer voertuigen. Ze beschermen niet alleen tegen UV-stralen en regen, maar voorkomen ook het vallen van takken, hagelstenen, enz. Uitgerust met een plat dak hebben carports ook een modern en aantrekkelijk design. Met hun juiste afmetingen vormen zij een interessante uitbreiding van elk huis. Dit is wat u erover moet weten.

Hoe installeert u een carport met plat dak?

Carports kunnen vrijstaand zijn of bevestigd aan een bestaande structuur. De vrijstaande oplossing oplossing verdient de voorkeur. Een plat dak is meestal gemaakt van hout (meestal douglas of (meestal douglas of grove den). Dit levende materiaal zet uit of krimpt uitzetten of krimpen afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze variaties zijn minder storend bij een vrijstaande constructie. De installatie en het ontwerp van een carport met plat dak is vrij eenvoudig. De bouw ervan neemt niet meer dan een paar dagen in beslag. Het bouwen duurt niet meer dan een paar dagen en vereist geen uitgebreide kennis. kennis. De fabrikanten geven u montage-instructies. Anders kunt u altijd Zo niet, dan kunt u altijd een vakman inhuren om uw product voor u in elkaar te zetten.

Wat is het juiste materiaal voor mijn plat dak carport?

Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen: Hoewel hout uitzet of krimpt, blijft het een edel en authentiek materiaal. A houten paal vereist onderhoud, maar goed gemaakte carports kunnen tientallen jaren meegaan. carports kunnen tientallen jaren meegaan. Het is het materiaal bij uitstek voor dit soort constructie. Onder de metalen carports vindt u producten van gegalvaniseerd staal en smeedijzer. en smeedijzer. Ze zijn duurzaam, bestendig en kunnen in vele kleuren worden geverfd. Ze zijn duurzaam, bestendig en kunnen in vele kleuren worden geverfd. Goed behandeld zijn ze niet onderhevig aan corrosie, schimmel of insecten. Er moet onderscheid worden gemaakt tussen carports van aluminium. Er moet onderscheid worden gemaakt tussen carports van aluminium. Het is duurder dan andere metalen Het is duurder dan andere metalen carports, maar het is licht en biedt een uitstekende weerstand.

Hoe kies ik mijn plat dak carport?

. Naast het materiaal moet u letten op de afmetingen op het plan van een carport met plat dak. De lengte en hoogte moeten worden aangepast aan het aantal en de aard van de te parkeren voertuigen (stadswagen, camper, aanhangwagen...).

Het voordeel van een carport met plat dak bij u thuis

Carports bieden niet alleen beschutting tegen weersinvloeden, maar ook een flexibele opslagruimte. Wanneer uw auto er niet staat, kunt u uw accessoires. Reservewielen, motorolie, krikken... U kunt ook uw tuingereedschap, zoals uw grasmaaier, opbergen. Zelfs in het geval van Zelfs bij een onoverdekte carport helpt deze overkapping u snel te vinden wat u zoekt. Deze structuren zijn ook geschikt voor de installatie van ontspannings- en leefruimten (keuken, tuinmeubilair, enz.). <