Over ons | Akeliagarden

Gespecialiseerde dealer voor de groothandel

 

Wij zijn een gespecialiseerde Franse vakhandelaar voor grote zaken in huis en tuin. Wij verkopen onze tuinhuisjes, garages en houten carports in Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland.

In onze professionele winkel ontdek nu ons ruime assortiment van : Tuinhuizen, tuinschuren, vakantiewoningen, tuin sauna's, binnensauna's en barrelsauna's, carports, garages en houten garages. .

Franse marktleider Opgericht in 1985, zijn we marktleider geworden in in Frankrijk. Wij verkopen producten van topmerken. Jaarlijks vinden veel klanten via ons hun gewenste product.

Inspiratie - Kwaliteit

Met de producten van Akeliagarden verrijkt u uw woonomgeving met extra leefgenot. Met onze duurzame productgroepen halen wij de natuur dichterbij, toegespitst op een duurzaam en groen leefklimaat.

Wij zorgen voor de randvoorwaarden om u van een heerlijk buitenleven te kunnen laten genieten, gewoon bij u thuis of waar u maar wilt.

 

Kwaliteit

 

Degelijkheid, duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en robuustheid zijn slechts enkele termen die typerend zijn voor de producten van Akeliagarden en die zich daardoor kwalificeren als louter kwaliteitsproducten.

U verzekert van producten met een lange houdbaarheid. Tevens stellen wij hoge eisen aan de leveranciers van onze eigen productlijnen waarbij de trends van nu op de voet gevolgd worden.

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Snelle levertijden

 

Onze producten zijn (bijna) altijd direct uit voorraad leverbaar, zodat wij alle bestellingen uiterst snel en op de gewenste tijd kunnen bezorgen.

Gratis levering in geheel Nederland, Luxemburg en België.

Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, terrassen, houten garages en carports kosteloos tot aan de deur.

Voor optionele artikelen kunnen bezorgkosten in rekening worden gebracht indien deze niet samen met een blokhut, garage of carport worden besteld. Tijdens het bestelproces kunt u de exacte verzendkosten zien. Als u een pakket met opties bestelt, is de levering gratis.

Maken wij gebruik van betrouwbare vervoerders. Zo zijn er geen enkele logistieke belemmeringen en leveren wij zowel kleine- als grote producten op het gewenste adres af.

Beste prijs garantie

Wij werken er hard aan om u de best mogelijke prijs voor uw gewenste product aan te bieden.

Door onze rechtstreekse aankoop van goederen bij de fabrikant kunnen wij u zeer gunstige voorwaarden aanbieden.

Wij bieden eerlijke prijzen. In tegenstelling tot andere promoties, is onze beste prijs niet geldig voor een beperkte tijd, maar permanent.