GRATIS LEVERING IN NEDERLAND, BELGIË EN LUXEMBURG

Welke bezorgopties bieden jullie aan?

Uw nieuwe blokhut of tuinhuis wordt bezorgd als bouwpakket.

De pakketten zijn waterdicht ingepakt en worden bezorgd door een professioneel transportbedrijf met een vrachtwagen met kooi-aap.

Wij verzorgen het transport voor u, u hoeft daar zelf niets voor te regelen. Uiteraard zullen wij in overleg met u afstemmen welke dag de levering van uw nieuwe blokhut of tuinhuis zal plaatsvinden.

Leveringsadres

Leveringen vinden plaats op het adres dat op het bestelformulier is aangegeven. Het leveringsadres en het factuuradres kunnen verschillend zijn.

Wat zijn de levertijden?

Akeliagarden heeft geen standaard levertijd. De levertijd wordt per product op de productpagina vermeld.

Een track en trace code?

Stap 1: De vervoerder neemt een week voor de levering telefonisch of per SMS contact met u op. Hij stelt een leveringsdag en -uur vast.

 

Stap 2: De chauffeur laadt uw bestelling uit op de geplande datum en levert uw pakket af aan de rand van uw eigendom (of zo dicht mogelijk daarbij). Hij is de enige die kan beslissen of de toegangen het toelaten om het pakket binnen uw eigendom af te leveren. Uw pakket wordt verpakt in een beschermende verpakking. Indien u afwezig bent op het ogenblik van de levering, kan een nieuwe afspraak worden gepland, maar de nieuwe afspraak wordt u aangerekend.

Gelieve de referenties op uw pakket te bewaren, want ze zijn essentieel in geval van een serviceaanvraag.