Betalingsmogelijkheden

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst op Akeliagarden, kun je uit een van de onderstaande betaalwijzen kiezen om de betaling te voldoen.

Wanneer de betalingsprocedure is afgerond, ontvang je van Akeliagarden per e-mail een bevestiging van jouw bestelling.

 

Onze geaccepteerde betaalmethoden:  

  1. Creditcard (VISA, MasterCard)
  2. PayPal
  3. Vooraf betaling per bank
  4. iDeal 
  5. Bancontact

 

Creditcard (VISA, MasterCard) 

 

Betaal gemakkelijk met uw creditcard. Wij aanvaarden VISA, MasterCard. De transactie wordt afgehandeld door onze betalingsdienstaanbieder. Betaling per creditcard is voor u uiteraard gratis. Vergeet niet dat u het verificatieproces in twee stappen moet voltooien om de betaling van uw bestelling te voltooien. Wanneer u op "Bestellen" klikt, begint het verificatieproces, dat u afrondt met de app van uw bank of via sms doormiddel van een Tan. Houd hiervoor uw mobiele telefoon bij de hand. Dit proces is in overeenstemming met de Europese norm voor betalingsdiensten ("PSD2"), die tot doel heeft onlinebetalingen zo veilig mogelijk te maken voor alle deelnemers.

Paypal

Paypal 

 

Wilt u geen risico's nemen bij het online winkelen? Dat hoeft niet. Met PayPal bent u volledig beschermd. Ook het voortdurend opnieuw invoeren van uw bankgegevens en daarmee het doorgeven van uw persoonlijke gegevens in het bestelproces is niet meer nodig.

Met PayPal zijn uw persoonlijke gegevens altijd veilig. Slechts met twee klikken kunt u de betaling voltooien. Ook kunnen we sneller aan de slag gaan met uw bestelling omdat uw betaling direct kan worden bevestigd. Als er problemen zijn met de levering, stelt de PayPal-kopersbescherming u bovendien veilig. De betaling via PayPal is gratis.

Vooraf betaling per bank

 

Je kunt vooraf betalen door zelf de bankoverschrijving via internetbankieren of een overschrijvingsformulier te doen. Vermeld daarbij altijd je ordernummer, zoals aangegeven op de orderbevestiging.

Je bestelling wordt pas verwerkt wanneer de betaling is bijgeschreven.

iDeal

 

In dit systeem selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Vervolgens kom je terecht in het vertrouwde internetbankieren scherm. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier ‘online’ betalen.

De voordelen:

  1. Vertrouwd en veilig betalen, zonder portemonnee.
  2. Gemakkelijk en snel in gebruik. Afschrijving direct zichtbaar in het rekeningoverzicht.
  3. Geen limiet aan het totaalbedrag per zending.
  4. Geen extra kosten.

Bancontact

 

Bancontact is een betaalmethode waarmee Belgische klanten gemakkelijk met hun vertrouwde bankomgeving kunnen betalen.

Bancontact is vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal..

Met Bancontact betaal je via een app op je smart device. Je kunt jouw bankkaart koppelen aan deze app, waardoor je alleen je pincode en niet je bankkaart bij de hand hoeft te houden tijdens het betalen.