Blokhut of tuinhuis met lessenaarsdak

Aan de voorzijde lijkt het bijna een blokhut met plat dak, maar dat is het niet! Het dak van een blokhut of tuinhuis met lessenaarsdak loopt van de voorzijde naar de achterzijde af.

MEER LEZEN
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Blokhut, tuinhuisje met lessenaarsdak

Tuinhuisjes met een lessenaarsdak worden steeds populairder. Door hun strakke lijnen krijgen ze een designaspect dat in de tuin zeer gewaardeerd wordt. Het ontbreken van de karakteristieke afwerkingsband van de zogenaamde "plat dak" modellen maakt een eenvoudige plaatsing in uw tuin mogelijk (erfgrens, grenzend aan een bestaande muur, enz.). Ze komen overeen met verschillende functionaliteiten: van het kleine houten schuurtje tot het tuinhuisje van 20 vierkante meter. Aarzel niet ons te contacteren voor een tuinhuisje op maat, zodat deze buitenruimte perfect beantwoordt aan uw behoeften. De tuinhuisjes met lessenaarsdak van Akeliagarden zijn gemaakt van vurenhout: een topklasse, robuust en zeer esthetisch hout. Kiezen voor een blokhut betekent kiezen voor een natuurlijk materiaal waardoor uw schuurtje opgaat in uw tuin.

Een tuinhuisje met een lessenaarsdak kiezen

De aankoop van een schuurtje is een belangrijke stap in de ontwikkeling van uw tuin. Het is het hoogtepunt van een uitgebreid onderzoek naar uw werkelijke behoeften: opslag van tuingereedschap, uitbreiding van het huis, logeerkamer, ontspanningsruimte of kantoor aan huis... U zult niet hetzelfde model kiezen naargelang u klein materiaal wilt opslaan; grasmaaiers, tuingereedschap, kinderfietsen, ski's of surfplanken, of om een woonkamer te creëren. Na de praktische kant komt het esthetische aspect om de hoek kijken: men kiest een tuinhuisje in overeenstemming met de stijl van het huis en de groene ruimte. De tuinhuisjes met lessenaarsdak van Akeliagarden zijn zowel modern als stijlvol. Het eenzijdige dak kan ook uw dagelijks leven vergemakkelijken, afhankelijk van hoe u uw schuur wilt gebruiken. Wordt uw huis verwarmd met een open haard of houtkachel, dan zult u een houtopslagplaats voor uw brandhout zeer op prijs stellen. In dit schuurtje kan uw hout in de open lucht drogen, terwijl het beschermd blijft tegen de elementen.

Tuinhuisje met lessenaarsdak: ons praktisch advies

Om u te helpen bij de montage van uw tuinhuisje stelt Akeliagarden u een montagehandleiding ter beschikking. Maar u kunt ook bij onze specialisten terecht voor persoonlijk advies. Met een vurenhouten tuinhuisje bent u zeker van een robuuste en weerbestendige tuinconstructie. Om de levensduur van uw blokhut te verlengen, behandelt u het hout met houtbeits. Er is een ruime keuze aan blokhutten met een enkel schuin dak: verkrijgbaar in verschillende houtdiktes van 28mm, 34mm, 44mm, of 70mm.